Verdige og flinke vinnere i klubbmesterskapet

Årets klubbmestere er kåret. Les resultatene og se bilder fra en fin-fin tennisuke med mange gode kamper.

Det var 27 deltakere som var påmeldt i årets klubbmesterskap. Mange var med i både singel, dobbel og mixed dobbel. Nydelig høstvær ga fine rammer for spennende oppgjør i alle klasser.

Gratulerer til alle vinnere og deltakere!

Barn

I klasse for barn (9-12 år) var det påmeldt to stykker. Det ble spilt best av ett sett og hele banen ble brukt. Fine dueller og bra stemning både på og utenfor banen.

Herman Ingebrigtsen Krog gikk seierende ut etter en tett og jevn kamp mot Albert Julian Talmo-Rønn.

Junior

I juniorklassen (13-19 år) var det fire stykker. Alle spilte ett stett mot hverandre og vinneren ble kåret etter fine oppgjør med mye god tennis.

Sondre Lundquist fikk bryne seg mot tre verdige motstandere i juniorklassen. Sondre er klubbmester for andre året på rad.

Damer

I klassen for damer var det 5 deltakere. Alle spilte ett sett mot hverandre. En seier ga ett poeng og den med fleste poeng ville bli klubbmester. Klassen var jevnere og tettere enn noen gang!

Gro Ingebrigtsen Thorup og Anne Hexeberg endte på like mange seiere, så hvem som skulle bli klubbmester ble avgjort på innbyrdes oppgjør. Gro vant knepet 7-6, så i var det kamp om hvem som skulle bli klubbmester til siste poeng var spilt.

Strålende innsats og mye morsom tennis. Vi gleder oss allerede til kampene neste år

Gro Ingebrigtsen Thorup er klubbmester for 5. år på rad, men dette året fikk hun meget hard motstand fra de andre deltakerne.

Mixed Dobbel

På grunn av korona-situasjonen har det ikke vært arrangert dobbel og mixed dobbel i de siste mesterskapene. Gleden var derfor stor over at det var fire påmeldte par i klassen mixed dobbel. Alle spilte ett sett mot hverandre og det paret med flest seiere ville bli klubbmester.

Klubbmestergrossist Gro Ingebrigtsen Thorup tok seieren sammen med Thomas Viken. Viken gjorde det også bra i herredobbel.

Klubbmester i dameklassen, Gro Ingebrigtsen Thorup, ble også klubbmester i klassen mixed dobbel sammen med Thomas Viken.

Herrer – Singel

I singelklassen for herrer var det påmeldt 12 stk. Det var innledende round robin-runder fordelt på to grupper. I hver gruppe spilte alle ett sett mot hverandre. Nr 1 og 2 fra gruppene møttes i semifinaler.

Det var flere gamle travere i klubbmesterskapsammenheng, men også flere nye som stilte.

Det begynner å bli tradisjon at Andreas Lotarev (venstre) og Øyvind Engøy er seedet som nummer 1 og 2 og møter hverandre i finalen. Det var også tilfelle i år. Klubbmester Engøy fra 2020 skulle forsvare tittelen, men fikk hard kamp mot en overbevisende og revansjesugen Lotarev som kom seg gjennom hele turneringen med å bare tape 4 games!

Herrer – dobbel

7 dobbelpar var påmeldt i herreklassen. Det ble spilt innledende roundrobin i to grupper hvor nummer 1 og 2 møttes i semifinale.

Meget gledelig at det var flere nye medlemmer som hadde meldt seg på. Det var fine og tette oppgjør som var underholdende å se på.

David Johnson og Øyvind Engøy fikk kjørt seg i både innledende runder og i cup-spillet, men de var stødige, dyktige og beholdt roen i avgjørende situasjoner og kunne fortjent motta pokal og twistpose som klubbmester 2021 i klassen herrer dobbel.

Poengmester

Poengmester er en egent turnering for de som ikke går videre til cupspillet eller andre som ønsker å få spilt med mange i løpet av kort tid. Alle spiller et supertiebreak mot alle, men man må ikke vinne med to.

Når første spiller når ti poeng avsluttes kampen og poengene til begge spillere noteres på eget skjema/hos sekretariatet.

I årets poengmester var det 8 deltakere. Det betyr at maksimal mulig poengsum var 70 poeng. Årets vinner – Sondre Lundquist – fikk 68 poeng!

I årets poengmester var det 8 deltakere som spilte om å få flest poeng. Det skilte veldig lite på de tre pallplassene. Tidenes første poengmester i Ås – Daniel Rasse – forsøkte å forsvare klubbmestertittelen, men måtte se seg slått med ett fattig poeng mot Sondre Lundquist.