FAQ

Ofte stilte spørsmål til Ås tennisklubb:

Hvordan blir jeg medlem av Ås tennisklubb?

Alle som ønsker kan være med! Det er tilbud til alle aldersgrupper og kjønn. Vi arrangerer turneringer, trening og kurs gjennom hele sesongen. Så om du er nybegynner som drømmer om å lære å spille tennis eller er en eks-pro som vil ta opp igjen en gammel interesse, så er du hjertelig velkommen i klubben.
Klikk her for innmelding.

Kan jeg spille på banen selv om jeg ikke er medlem?

Tennis er veldig moro og mange har lyst til å prøvespille før de eventuelt melder seg inn i klubben. Vi tilbyr prøvespill (en gang) for alle som ønsker å bli medlem. Det samme gjelder for medlemmer som ønsker å ta med gjester på banen.

Klikk her for informasjon og regler for prøvespill

Den beste måten å bli bedre kjent med sporten på er kanskje å ta et kurs. Les mer om dette her.

Hvordan får jeg adgang til banene?

Alle medlemmer får adgangsbrikke etter at medlemskontingenten er betalt. Hvordan får jeg adgangsbrikken? Ta kontakt med Andreas Lotarev andreas.lotarev@gmail.com Mobil 464 17 968

Hva må jeg gjøre når jeg er ferdig med å spille?

Når du er ferdig med å spille skal banen kostes. Trekk kosten etter deg i spiraler utenfra og inn mot midten. Husk å koste helt ut til kantene. Etterlat banen slik du selv ønsker å finne den! Se for øvrig banereglementet.

Hvor kan jeg kjøpe tennisutstyr?

www.playersport.no i Drøbak tilbyr spesialpriser på rackerter og baller. Ta kontakt med Magnus Holmqvist Mobil 928 94 247

Hjelp, strengene mine har røket!

Det finnes hjelp å få. Ta kontakt med Roar på tlf 99245280 for strenging av racketer.

Ta kontakt her for andre spørsmål eller kommentarer til klubben.