FAQ

Ofte stilte spørsmål til Ås tennisklubb:

Hvordan blir jeg medlem av Ås tennisklubb?

Alle som ønsker kan være med! Det er tilbud til alle aldersgrupper og kjønn. Vi arrangerer turneringer, trening og kurs gjennom hele sesongen. Så om du er nybegynner som drømmer om å lære å spille tennis eller er en eks-pro som vil ta opp igjen en gammel interesse, så er du hjertelig velkommen i klubben.
Klikk her for innmelding.

Kan jeg spille på banen selv om jeg ikke er medlem?

Tennis er veldig moro og mange har lyst til å prøvespille før de eventuelt melder seg inn i klubben. Vi tilbyr prøvespill (en gang) for alle som ønsker å bli medlem. Det samme gjelder for medlemmer som ønsker å ta med gjester på banen.

Klikk her for informasjon og regler for prøvespill

Den beste måten å bli bedre kjent med sporten på er kanskje å ta et kurs. Les mer om dette her.

Hvordan får jeg nøkkelkort til banene?

Nøkkelkort for å komme inn på tennisbanene i Idrettsveien blir sendt i posten til alle eksisterende medlemmer når utesesongen starter. Nye medlemmer får tilsendt nøkkelkort så snart de er registrert. Har du nylig betalt medlemsskap og det haster å spille – ta kontakt med noen i styret så hjelper vi deg inn 🙂

Hva må jeg gjøre når jeg er ferdig med å spille?

Når du er ferdig med å spille skal banen kostes. Trekk kosten etter deg i spiraler utenfra og inn mot midten. Husk å koste helt ut til kantene. Etterlat banen slik du selv ønsker å finne den! Se for øvrig banereglementet.

Hvor kan jeg kjøpe tennisutstyr?

Som medlem av Ås tennisklubb har du mange fordeler: www.tennisbutikken.no har mange gode tilbud. Ring og si at du er medlem av Ås tennisklubb så får du helt spesielle priser. Se også nettsidene til Norges tennisforbund for øvrige tilbud.

Hjelp, strengene mine har røket!

Det finnes hjelp å få. Ta kontakt med Roar på tlf 99245280 for strenging av racketer.

Ta kontakt her for andre spørsmål eller kommentarer til klubben.